Ben jij de hardst werkende medewerker van je eigen bedrijf?

Ben jij de hardst werkende medewerker van je eigen bedrijf? - The Exploressa Show Episode 1

In The Exploressa Show ontdek je hoe je je business en leven zo kunt inrichten dat je maximale vrijheid ervaart op alle vlakken. Wekelijks een aflevering vol inspiratie en tips over business, strategie, NLP en life coaching. Speciaal voor dienstverlenende ondernemers die met een succesvol bedrijf impact willen maken zonder te ploeteren. 

Run je je bedrijf als werknemer of als ondernemer en CEO?

“Ben jij de hardst werkende medewerker van je eigen bedrijf?” Dat is een vraag die ik vaak stel aan ondernemers. Ze zeggen dan vaak “nee, want ik ben ondernemer.” Maar is dat ook echt zo? Ja, je bent ondernemer maar run je je business ook als ondernemer? Of ben je stiekem medewerker van je eigen bedrijf.    

Je hebt me er vast al vaker over horen spreken. Dat is niet zonder reden. Mijn ouders waren ook ondernemer en ze runden een supermarkt in Amsterdam. Zij waren absoluut de hardst werkende medewerker van hun eigen business. Dat vonden ze gelukkig wel heel leuk. Ze hadden namelijk een doel. Ze wilden op hun 60e met pensioen en de winkel verkopen. Ze droomden van een leven waarin ze regelmatig 2 maanden met de caravan konden reizen door Italië, Frankrijk en Spanje. Van het goede leven genieten 🙂 

Helaas.. Dat is niet gebeurd. Mijn moeder overleed op 53-jarige leeftijd. Ze heeft haar hele leven super hard gewerkt om haar droom te kunnen realiseren. Haar droomleven te gaan leven. En dat heeft ze dus niet gehaald. Ze is inmiddels al bijna 7 jaar overleden en toch raakt dit me nog steeds. 

Het is dus niet zonder reden dat ik zo geloof in je droomleven nu al leven. Om je business en leven zo in te richten dat je niet zit te wachten tot je pensioen. Omdat je dagelijks je droomleven leeft. Want weet je.. Het vaak blijkt je droomleven te bestaan uit kleine geluksmomentjes die je al heel makkelijk je in je dagelijkse leven kunt integreren. 

Stel nou, dat jouw droomleven net als mijn droomleven is. Dat je droomt van een business welke je kunt runnen op je eigen voorwaarden. Een business die met je mee reist als jij de wereld verkent. Of een leven waarin je ‘s morgens wakker wordt zonder wekker. Dat je de tijd én rust in je hoofd hebt om ‘s morgens lekker aan het strand een kopje koffie te drinken. Dat je daarna op je gemak naar huis te gaan en aan je werkdag te begint. Vol enthousiasme omdat je weet dat je met de aller leukste klanten werkt en ze echt verder helpt. Terwijl jij doet wat je het aller leukste vindt. 

Als dat nog niet jouw realiteit is kun je de eerste stap nemen. Luister deze podcast want daarin vertel ik je meer over:

  • Waarom je nu nog geen rust in je hoofd en business ervaart. Spoiler: je bent de hardst werkende medewerker.
  • Wat dat nou precies betekent, en nog beter. Hoe je het gelijk kunt aanpassen. 
  • Tips en tricks om je droomleven helder te krijgen en nu alvast te implementeren in je dagelijks leven. 
  • Hoe je je business zo inricht dat je vrijheid ervaart. Het gaat o.a. om je visie, planning en aanbod. 
  • De rol van ondernemer en CEO. 
 
Benieuwd naar de podcast? Je luistert de podcast via alle grote platformen:

Luister op 

Luister op 

Binnenkort op

Binnenkort op