Gaan voor groei

Meer vrijheid en omzet door je bedrijf eenvoudig in te richten

Jaa! Dat wil ik!

Slimmer werken in plaats van harder.
Met een goed aanbod, meer structuur en een simpele strategie.
Zodat je meer vanuit vertrouwen gaat ondernemen.

Je bent startende coach of expert en bent gaan ondernemen voor de vrijheid.

Alleen die vrijheid is inmiddels ver te zoeken.​

Je voelt je overweldigd door alles wat je moet doen

Je to-do lijstje lijkt op magische wijze te groeien. Je werkt je een slag in de rondte en de vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen is ver te zoeken. Eigenlijk heb je een baan voor jezelf gecreëerd in plaats van een bedrijf.

Ondertussen heb je al genoeg online trainingen en gratis dingen gedaan om te weten dat dat je niet verder helpen. Je wilt rust in je hoofd, genoeg geld verdienen om lekker te leven en verlangt naar fysieke vrijheid. Zodat je locatie onafhankelijk bent en kunt werken waar en wanneer je wilt.

 

Business coach ilona

Je bent ook echt geen hobby ondernemer

Jouw bedrijf is je passie. Het liefst groei je naar 10k omzet per maand of meer.

Je wilt van ‘uurtje factuurtje’ naar een eigen aanbod. Want als jij niet werkt, komt er ook geen omzet binnen. Je kunt nog wel omhoog in je uurtarief alleen voor jou is meer omzet niet je drijfveer. Het gaat je om meer vrijheid en plezier in het ondernemen. Met (deels) passief inkomen zodat je meer kunt verdienen terwijl je minder werkt. Want pas dan ervaar je échte vrijheid.  

Je voelt je missie tot in je tenen, maar loopt nog vast in de vertaalslag naar een duidelijk aanbod en strategie. Er is ook zoveel mogelijk. Je bedenkt het ene na het andere toffe idee. Alleen, je schiet voor je gevoel met losse flodders en structuur in je dagen is ver te zoeken.  

Het voelt alsof je erg moet leuren met je aanbod,
hoe kom je nou aan meer klanten?

  • Het werk voor je klanten kost je ook altijd meer tijd dan je had verwacht. Je wilt het immers goed doen. Als je het uitrekent kom je op een uurtarief van onder de 50 euro. Weg vrijheid!
  • Je werkt hard en veel én toch lukt het niet om lekker van je bedrijf te leven. Als je op Instagram om je heen kijkt zakt de moed je in je schoenen. De ene ‘10K maanden’ post na de andere komt voorbij. Terwijl jij zit te zwoegen.
  • Je twijfelt over je positionering en weet dat je aanbod nog niet goed in elkaar zit.
  • Je voelt je overweldigd door alles wat kan en wat je nog moet doen. Je werkt vooral in je bedrijf dan ‘aan’ je bedrijf.
  • Je mist overzicht, focus en structuur.

Je wilt niet tot je 65e wachten
om te genieten van je leven

Business coach ilona

Je voelt dat je huidige diensten niet meer helemaal bij je passen

  • Je bent van de generatie die bewust niet tot hun pensioen willen werken. Je wilt je bedrijf zo inrichten dat het je de mogelijkheid geeft om je droomleven nu al te leven. Om in het hier en nu te genieten terwijl je een goed inkomen genereert met je bedrijf. 
  • Je droomt van een bedrijf dat je de vrijheid geeft om te werken waar en wanneer je wilt. Vanuit je huis, een gezellig café om de hoek of een tijdje in het buitenland.
  • Je voelt dat er veel meer uit je bedrijf te halen valt. Alleen, waar begin je?
  • Je wilt een bedrijf dat simpel is ingericht en met meer structuur zodat je overzicht krijgt en tijd over houdt.
  • Je wilt je bedrijf laten groeien. Je wilt zo graag helpen! Alleen hoe krijg je nou klanten?? Wat moet je nou als eerste doen? 

Terwijl jij het nog even zelf probeert,
helpt iemand anders je klanten

Je hoeft het niet alleen te doen

Tuurlijk, je kunt het nog wel even zelf proberen. De vraag is alleen wat het je kost. En dan niet in geld. Vooral in tijd, energie en vrijheid. Gratis masterclasses volgen, een online training volgen en op Instagram scrollen. Als blijft doen wat je nu doet, hoe kun je dan een ander resultaat verwachten?

Hoe zou het voor je zijn als we samen gaan werken? Als je 12 weken een direct lijntje hebt met mij. Naast 7 uur business coaching en 1 uur mindset coaching krijg je ook toegang tot m’n online leeromgeving. Daar staat alle ondernemerskennis in die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Wat misschien nog het meest waardevol is is het contact tussen onze sessies door. Of je nou even wilt overleggen of hulp kunt gebruiken, ik sta voor je klaar. Even een keuze bespreken, prioriteiten bepalen of een post nakijken. Daarmee hoef je niet te wachten tot de volgende sessie!

 

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Een 12 weken 1-op-1 coaching programma waarin je je bedrijf klaarstoomt voor groei. 

Je ondernemersmindset

Je ontdekt welke rollen je in je bedrijf hebt en hoe je vanuit de ondernemersmindset werkt.

Je droomleven

Vrijheid ervaren en je droomleven leven. Dat is echt waarom je bent gaan ondernemen. Maar wat betekent vrijheid eigenlijk voor jou? 

Jij

Jij bent de basis van je bedrijf. Goed weten wat je sterktes zijn, waar je voor staat en hoe je het beste werkt zijn essentieel.

Je visie en je verhaal

Je visie en verhaal helpen je onderscheidend te zijn van anderen. Welke grote verandering wil jij in de wereld zien en waarom?

Positionering

Er zijn vast nog veel meer mensen die doen wat jij wilt doen. Door een sterke positionering kun je jezelf onderscheiden.

Je ideale klant

Je zou het liefste iedereen willen helpen. Je kunt ook zoveel mensen helpen. Handig is het niet. Wat dan wel slim is om te doen leer je in deze module.

Klantbelofte

Wat is het resultaat van werken met jou? 

Product aanbod

Als je je aanbod strategisch opbouwt kun je alles laten aansluiten bij de pijn van je klant en help je haar in kleine stapjes richting je hoofdaanbod. 

Prijzen en omzet doelen

Wat is je vrijheidsgetal? In deze module leer je prijzen bepalen en omzetdoelen stellen die passen bij jou en jouw droomleven.

Dit mag je verwachten na onze samenwerking

Het fundament van je bedrijf staat. Je weet precies hoe je een winstgevend bedrijf kunt runnen zonder harder te hoeven werken. Je gaat ondernemen vanuit zelfleiderschap, met een heldere strategie, een sterk aanbod en meer structuur waardoor je slimmer werkt en meer bereikt in minder tijd. Tada, vrijheid!

Het mooie is, met de kennis uit de online leeromgeving en onze sessies samen ga je ondernemen op je eigen voorwaarden. Vanuit leiderschap. Je werkt met focus en plezier en weet hoe je je bedrijf nog verder kunt laten groeien.

Na de 12 weken stopt het niet. Je kunt verder bouwen aan een bedrijf dat je nog meer vrijheid geeft, waar je goed van kunt leven en waardoor je eindelijk rust in je hoofd krijgt. Mentale en financiële rust. Zodat je meer kunt gaan genieten en echt vrijheid ervaart! Dat is toch waarom je bent gaan ondernemen?   

Mijn coachingsstijl is een mix van business coaching, advies en mindset coaching (NLP). Want een succesvol bedrijf ontstaat vanuit het in balans brengen van deze elementen: goede strategie, zelfleiderschap (o.a. focus, mindset en energie) en actie.  

Wat Dani Eline over
Gaan voor groei zegt

“Ik wilde graag werken aan mijn ideale klant en een goed aanbod wat bij mij en natuurlijk mijn ideale klant past.

Ik heb erg graag met Ilona gewerkt. Ilona is zeer behulpzaam, creatief en verfrissendWaar andere coaches je alleen maar een richting induwen durft Ilona met je mee te denken en geeft ze zelf ook fijne oplossingen. Ik heb nu een product waar ik echt voor sta en trots op ben. Dat in een periode van 3 maanden!

Ik vind je een top coach en het was een genoegen met je te samenwerken.”

financiele-vrijheid-dani-eline

Even praktisch

Gaan voor groei

In 12 weken je bedrijf klaarstomen voor groei.

Zodat je kunt ondernemen vanuit zelfleiderschap, met een heldere strategie, een sterk aanbod en meer structuur waardoor je slimmer werkt en meer doet in minder tijd. 

De investering is 1497 euro excl. BTW.

In 2013 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op z’n kop stond en waardoor ik mijn missie ontdekte.

Mijn moeder overleed op haar 53e . Ze leefde haar lievelingsleven en had nog veel dromen. Toch werd ‘ooit’ helaas ‘nooit.’ Ik geloof dat ondernemen de key is naar een leven vol vrijheid. Mijn moeders motto “het leven is beleven” is nu mijn motto. En dat gaat natuurlijk niet als je altijd aan het werk bent. Ik stopte dus met ‘uurtje-factuurtje’

Business coach lifestyle

Hi, ik ben Ilona

Business coach | marketeer | NLP coach 

Het is mijn missie om ambitieuze kennisondernemers te leren hoe ze een winstgevend bedrijf kunnen bouwen zonder harder te hoeven werken. 

Al van jongs af aan wilde ik ondernemen. In 2017 waagde ik de sprong en startte ik als marketeer en business consultant voor klanten in Nederland en China. Zo won mijn klant ZAPFLER craft bier brouwerij dankzij mijn marketingstrategie een prestigieuze award voor “beste craft bier brouwerij van Shanghai.” 

Zowel starters als ervaren ondernemers kwamen bij mij voor een goed aanbod, simpele strategie, meer structuur en mindset. Sinds 2020 coach ik kennisondernemers op die gebieden. 

Zelf ben ik ook ondernemer dus herken ik de struggles waar je doorheen gaat echt. Ook ik had in het begin moeite om alle ballen in de lucht te houden en niet overweldigd te raken. 

Tot ik het genoeg vond en besloot mijn bedrijf te herstructureren volgens de principes en strategieën die ik leerde als ondernemer en vanuit m’n studie MSc bedrijfskunde: strategie en organisatie.

Ik geloof dat je je bedrijf zo kunt structureren dat het bij jouw lievelingsleven past. Zodat je nu al tijd hebt voor toffe ervaringen en niet hoeft te wachten tot ‘later.’ 

Veelgestelde vragen

Ik heb het geld op het moment niet

Je denkt nu vast “ik ga het eerst verdienen en dan investeren.” Ik snap het hoor, je bent niet de enige die zo denkt. Het is ook best spannend om te investeren in jezelf en je bedrijf. 

Toch is de vraag vooral, hoe ziet je bedrijf en leven eruit als je niet investeert. Hoeveel extra uren ga je spenderen om het zelf uit te zoeken, hoeveel uur ga je prutsen om vervolgens toch het spreekwoordelijke bijltje erbij neer te gooien.

 

Hoe lang duurt het programma?

We gaan 12 weken samen aan de slag. Het duurt namelijk even voor je alle acties hebt doorgevoerd én anders bent gaan werken. De 12 weken gaan in vanaf de kick-off sessie. Na ontvangst van je betaling krijg je wel gelijk toegang tot de online leeromgeving.

Veel klanten kiezen ervoor om na de 12 weken nog te verlengen omdat ze het prettig vinden om een coach, sparring partner en cheerleader op hun speed dial te hebben.

 

Is het ook voor mij?

Het programma is voor starters en ondernemers die al een tijdje bezig zijn en voelen dat er meer uit hun bedrijf te halen valt. Ondernemers die klaar zijn met aanrommelen en af willen van ‘uurtje factuurtje.’

We gaan 12 weken intensief samenwerken dus ik vind het heel belangrijk dat je een aanpakker bent. Ik werk namelijk niet met iedereen. Er moet een wederzijdse klik en commitment zijn.

 

Hoe werkt zo’n coaching sessie?

We bereiden de coaching sessies beide voor. Tijdens onze tweewekelijkse online coaching sessie gaan we gelijk de diepte in. Afhankelijk van wat jij nodig hebt om te versnellen in je bedrijf. De ene keer focussen we op een strategisch vraagstuk zoals een lanceringsstrategie, de andere keer op praktische zaken zoals prioriteiten bepalen en soms op mentale struggles. De sessies zijn maatwerk zodat ze precies aansluiten op dat wat jij dan nodig hebt om je doelen te halen. 

Je hebt me overtuigd. Ik doe mee!

Wat anderen over werken met mij zeggen

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.

Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte. Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden. 

Josje de Klerk coach
“Ik maakte begin dit jaar al een aantal stappen om meer aan mijn bedrijf te werken maar bleef vast lopen op een aantal stappen. Met de Explore sessie hoopte ik nog nét een extra stap te kunnen gaan maken.

Het was een heel prettig, interactief gesprek waarin Ilona goed aanvoelde waar mijn valkuilen zaten en mij daar bewust van maakte. Soms zit je er zelf zo dicht op dat je het even niet meer goed overzichtelijk hebt. Na de sessie kreeg ik een mail met een goede samenvatting van ons gesprek en de handvatten die we besproken hebben om mee aan de slag te gaan. Fijn om het op die manier nog een rustig terug te kunnen lezen. Ik pak hem er soms nog even bij om mezelf weer focus te geven. Deze eerste week al meteen de eerste stappen gezet met de tips en inzichten van Ilona!”
Ilona’s unique view on organizing companies and creativity make her a great Marketing and Business Strategist.

We’ve worked together for 3+ years. She helped us formulate our marketing strategy so we could win the Best Craft Beer Bar of the Year Award in 2017 and 2019 in the That’s Shanghai F&B Industry Awards.
Founder Zapfler Craft Brewery

Investeren kan spannend zijn. Wil je eerst even overleggen?