Run jij je bedrijf?

Of runt je bedrijf jou?

Stap in de rol van CEO en bouw een bedrijf dat voor je werkt. Zodat je tijd over houdt voor de dingen die er echt toe doen.

Benieuwd of coaching wat voor je is?

Je bent je bedrijf begonnen om meer vrijheid te ervaren

Je droomt van een bedrijf dat voor je werkt. Een bedrijf waarin je alleen doet waar je het aller beste in bent. Zodat je tijd over gaat houden voor de dingen die er echt toe doen. Zoals meer tijd besteden met je familie en vrienden, vrijwilligerswerk of reizen. 

Je droomt van financiële vrijheid, vrije tijd en de kans om te werken waar en wanneer je wilt. Wat daar voor nodig is is dat je je bedrijf gaat runnen als een CEO. Dat je de regie pakt. Niet langer een ‘bedrijfje’ maar een bedrijf runt. 

De sky is the limit als jij je bedrijf gaat runnen als een CEO.  

Herken je dit?

ilona coaching

Hier droom je stiekem van

coach-program-dream-life

Hoe zou het voor je zijn als je

Een intensief 3-maanden programma

Dit gaan we doen

We gaan terug naar de basis. We bouwen een bedrijfsfundament dat staat als een huis. In 3 maanden gaan we onderzoeken wat jou nou super uniek maakt, we kruipen in de huid van je ideale klant en gaan aan de slag met een strategisch productaanbod. Een aanbod dat volledig aansluit op de pijn van je klant én bij jouw ideale lifestyle past. Een winstgevend bedrijf is immers het middel om je lievelingsleven te leven en geen doel op zich. 

Het mooie is. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je als business strateeg, business coach, accountability partner en cheerleader. Ik deel mijn kennis en ervaring met jou. Zo wordt het groeien van je bedrijf nog leuker en gaat het soepeler. 

Voor wie is het programma?

Het programma is gemaakt voor creatieve ondernemers zoals copywriters, content creators, coaches en online marketeers. Voor ondernemers die niet langer de hardst werkende medewerker van hun eigen bedrijf willen zijn. Die tijd willen creëren voor de dingen die echt belangrijk zijn. Zoals tijd besteden met familie en vrienden, meer tijd voor je hobbies of mooie reizen maken. 

Wat is het resultaat

Je bedrijf heeft een sterk fundament. Je ervaart meer plezier en vrijheid tijdens het runnen van je bedrijf! Je kunt nu vol vertrouwen gaan verkopen en sturen op groei. Je bent in de rol van CEO gestapt. Je hebt niet langer een ‘bedrijfje’ maar een ‘bedrijf!’

Het programma

De elementen voor een stevig business fundament

1. Jij

Een bedrijf dat volledig bij jou past

Wie ben jij, wat zijn je unieke talenten en vaardigheden. Hoe ziet je ideale lifestyle eruit? 

In deze module gaan we aan de slag met je dreamlife vision. Je wilt een bedrijf bouwen dat bij jou en je ideale lifestyle past. Waar je kennis, ervaring en talent tot z'n recht komt. 

Aan het einde van deze module heb je nog beter inzicht in wie je bent, hoe je het beste werkt, wat je drijfveren zijn en hoe je droomleven eruit ziet. 

Mooi meegenomen dat deze tekst ook precies op je 'over mij' pagina past. 

2. Je klant & niche

Je ideale klant en niche

Met wie werk jij het aller liefste. We selecteren een kleine niche zodat jij een klantenmagneet wordt. 

In deze module gaan we aan de slag met een klantprofiel voor je ideale klant. We kiezen een kleine niche zodat jij de go-to persoon kunt worden van jouw branche. 

Het resultaat van deze module is dat je precies weet wie je ideale klant is, waar ze 's nachts wakker van ligt en waar je haar kunt vinden. Je wilt haar immers helpen!

Je kruipt in de huid van je klant en weet hoe je haar het beste kunt bereiken.

3. Je aanbod

Een strategisch productaanbod

Je ontwikkelt een eigen concept met een strategisch productaanbod.  Zo laat je geen omzet meer liggen. 

In deze module maak je een strategisch productaanbod die je klant moeiteloos door de customer journey leidt. Je hebt een aanbod voor de hele know-like-trust cycle.  

Aan het einde van deze module heb je een helder business concept en een aanbod voor alle fases van de customer journey. Deze input komt o.a. op je aanbod-pagina.  

Je kunt nu vol vertrouwen gaan verkopen. Je bedrijfsfundament staat als een huis! 

Zullen we even bellen?

Ben jij klaar voor een bedrijf dat voor je gaat werken? Wil je intensief met mij samenwerken en bouwen aan een stevig bedrijfsfundament?

Ontdek of mijn programma wat voor je is.

Kies de beste optie

Losse coaching sessies

Een 1-op-1 coaching sessies

799-
excl. BTW
 • Dit krijg je:
 • 2 uur kick-off sessie
 • 3 uur coaching sessies
 • Duidelijk actieplan na elke sessie
 • Huiswerk en feedback
 •  
Meest gekozen

3-maanden coaching programma

Een intensief 1-op-1 coaching programma

1599,-
excl. BTW
 • Dit krijg je:
 • 2 uur kick-off sessie
 • 5 uur coaching sessies
 • Actieplan na elke sessie
 • Huiswerk en feedback
 • Tussentijds contact via email en WhatsApp

Check of het programma bij je past

We zijn een match als jij

We zijn geen match als je

Heb je vragen? Stuur me een bericht

ilona business coach

Hi, ik ben Ilona

Ik geloof in het bouwen van een bedrijf dat voor je werkt.

Een bedrijf dat je runt als een CEO. Een bedrijf dat je veel vrijheid en rust in je hoofd oplevert. Je weet namelijk dat je omzet binnen blijft komen. 

Wacht niet tot je pensioen om je droomleven te leven. Je bedrijf kan je lievelingsleven nu al financieren. Ongeacht hoe dat eruit ziet. Misschien wil je meer tijd voor je familie en vrienden, wil je vrijwilligerswerk doen of reizen en werken als Digital Nomad. Wie weet wil je net als ik leven op een tropisch eiland.

De sky is the limit als jij je bedrijf gaat runnen als een CEO.

“Ik ben een business strateeg en business coach van beroep en reiziger, Foodie en global citizen in mijn hart. Je vindt me vaak in een gezellig café of op de bank met een goed boek.” 

Testimonials

Een impressie van wat mijn klanten over werken met mij zeggen

Scroll to Top