Explore Sessie

Ontdek jouw rol als CEO in een Explore Sessie

Up-level je bedrijf in een Explore Sessie

Wil je weten hoe je de eerste stap zet naar een bedrijf dat voor jou werkt? Wil je ontdekken hoe je meer online kunt werken. Zodat je locatie onafhankelijk kunt ondernemen. Of misschien droom je van een passief inkomen. En vraag je je af hoe je een systeem creëert waarmee je iedere maand consistent klanten en omzet genereert?

In de Explore sessie kijken we samen naar jouw productaanbod en de customer journey van jouw klant. Zijn deze op elkaar afgestemd? Waar zitten mogelijk ‘gaten’ en waar liggen kansen om meer leads te genereren?  

Samen sparren we over mogelijk nieuwe verdienmodellen of hoe je een eigen digitale product ontwikkelt.

Is de Explore Sessie iets voor jou?

De Explore Sessie is voor jou als:

Na de sessie heb jij:

Boek een sessie

Explore sessie

4 uur of 2x 2 uur durende Explore sessie

499,-
excl. BTW
  • Het proces:
  • Je stuurt me de vragen, uitdagingen en andere topics die je wilt bespreken tijdens onze sessie
  • Ik stuur je een vragenlijst om de sessie voor te bereiden
  • Ik bestudeer je website en social media kanalen om een beter beeld van jou en je bedrijf te krijgen
  • Tijdens de sessie kijken we samen naar jouw productaanbod. We kijken waar mogelijk 'gaten' zitten en waar kansen zijn om meer leads te genereren. We sparren over nieuwe verdienmodellen en over hoe je deze in de markt kunt zetten. Alles op een manier die bij jou en je ideale lifestyle past.  
  • Het is ook mogelijk om 2x 2 uur te boeken i.p.v. een 4 uur durende Explore sessie.
Business coach lifestyle

Hi, ik ben Ilona

Ik geloof in het bouwen van een bedrijf dat voor je werkt.
Een bedrijf dat je runt als een CEO. Een bedrijf dat je veel vrijheid en rust in je hoofd oplevert. Je weet dat je omzet binnen blijft komen. Je gaat elke dag een stapje in de richting van financiële vrijheid.

Wacht niet tot je pensioen om je droomleven te leven. Je bedrijf kan je lievelingsleven nu al financieren. Ongeacht hoe dat eruit ziet. Misschien wil je meer tijd voor je familie en vrienden, wil je vrijwilligerswerk doen of reizen en werken als Digital Nomad. Wie weet wil je net als ik leven op een tropisch eiland.

De sky is the limit als jij je bedrijf gaat runnen als een CEO.

“Ik ben een business strateeg en business coach van beroep en reiziger, Foodie en global citizen in mijn hart. Je vindt me vaak in een gezellig café of op de bank met een goed boek.” 

Testimonials

Een impressie van wat klanten over werken met mij zeggen