Maak kans om geselecteerd te worden voor een gratis sessie

Elke maand selecteer ik een aantal ondernemers voor een gratis doorbraaksessie.

Je bent welkom om mee te doen als startende ondernemer of als je al een tijdje onderneemt en klaar bent voor een volgende stap. Als je een ambitieuze ondernemer bent en je wilt je bedrijf laten groeien zonder harder te hoeven werken.

Je krijgt minimaal twee concrete tips die je zelf kunt doorvoeren in je bedrijf om een vrij leven als ondernemer te creëren. Ik adviseer je waar ik kansen voor je zie om nog meer uit je bedrijf te halen. 

Het is voor jou als je dit herkent

Als je merkt dat je nog teveel ‘uurtje factuurtje’ werkt en verlangt naar planbare omzet, meer vrije tijd en rust in je hoofd. Je wilt gaan voor groei maar durft het nog niet aan om over te stappen op een waarde aanbod. Of je weet niet zo goed wat je dan het beste kunt doen.  

Je weet dat je je bedrijf wilt laten groeien maar vraagt je af ‘hoe dan??’ 

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is ook zoveel mogelijk. Ga je 1:1 coachen of juist een groepsprogramma draaien. Maak je een online cursus of kies je voor een membership. 

Je wilt lekker leven van je bedrijf in plaats van geleefd worden door je bedrijf.

Een bedrijf waar je een goed inkomen uit kan halen zonder harder te hoeven werken. Met een sterk aanbod, simpele strategie en meer structuur zodat je je bedrijf vanuit leiderschap kunt runnen en rust in je hoofd krijgt. 

Toch kan het best een beetje spannend zijn om te investeren. 

Welke keuze maak je? En wat gaat het opleveren.

Daarom selecteer ik elke maand enkele ondernemers voor een gratis doorbraaksessie. 

Ik gun je een succesvol bedrijf waar je lekker van kan leven zonder harder te hoeven werken. Als je geselecteerd bent neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip in te plannen. Om de sessie goed voor te bereiden ontvang ik graag je antwoorden op de vragen onderaan deze pagina.

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en je dromen.

Tot snel!

Groetjes Ilona 

Het is voor jou als je dit herkent:

Business coach ilona
Business coach ilona

Hier verlang je naar:

Even voorstellen

Business coach lifestyle

Hi, ik ben Ilona

Business coach | business strateeg | marketeer | NLP coach 

Ik help ambitieuze coaches en experts om een bedrijf te bouwen dat voor ze werkt. Zowel starters als ervaren ondernemers komen bij mij voor een heldere strategie, een sterk aanbod, meer focus en structuur in hun bedrijf.

Zelf ben ik ook ondernemer dus herken ik de struggles waar je doorheen gaat echt. Ook ik had in het begin moeite om alle ballen in de lucht te houden en niet overweldigd te raken. 

Tot ik het genoeg vond en besloot mijn bedrijf te herstructureren volgens de principes en strategieën die ik leerde vanuit m’n studies MSc bedrijfskunde: strategie en organisatie en Hotel Management. 
 

Ik geloof dat je je bedrijf zo kunt structureren dat het bij jouw lievelingsleven past. Zodat je nu al tijd hebt voor toffe ervaringen en niet hoeft te wachten tot ‘later.’ Mijn hele verhaal lees je hier

In 2017 startte ik als ondernemer. Als business consultant & marketeer hielp ik ZZP’ers en MKB in Nederland en China. Sinds 2020 ben ik business coach. 

Wat anderen over werken met mij zeggen

Ik heb Ilona om hulp gevraagd omdat ik vastliep in mijn onderneming. Ik wilde graag een andere focus met mijn bedrijf, maar zag door alle bomen het bos niet meer.

Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen. Sterker nog: tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo. Ik weet nu precies hoe mijn productaanbod eruit moet zien en hoe ik het ga lanceren. Ik ben super dankbaar voor Ilona’s hulp en zou haar aan iedereen aanraden die klaar is voor de volgende stap (en wellicht ook een nieuwe focus) maar die nog geen helder fundament heeft staan.

Benthe Bemelman

Growth marketeer

 

“Ik wilde graag werken aan mijn ideale klant en een goed aanbod wat bij mij en natuurlijk mijn ideale klant past.

Ik heb erg graag met Ilona gewerkt. Ilona is zeer behulpzaam, creatief en verfrissend. Waar andere coaches je alleen maar een richting induwen durft Ilona met je mee te denken en geeft ze zelf ook fijne oplossingen. Ik heb nu een product waar ik echt voor sta en trots op ben. Dat in een periode van 3 maanden!

Ik vind je een top coach en het was een genoegen met je te samenwerken.” 

Dani Eline
Money coach

Ik had er een speurtocht op zitten naar de juiste volgende stap, via social media experts en business coaches die mij wilden leren hoe ik mijn bedrijf volledig anders moest gaan inrichten. Niets voelde kloppend.

Totdat jij met een paar simpele tips mij het gevoel gaf dat ik bij jou zou vinden wat ik zocht: Iemand die de grote lijnen helder ziet, die vanuit helikopterview vanaf de zijlijn stuurt, die projectmatig adviseert én die zowel analytisch als praktisch alles weet van social media.


Het resultaat van werken met Ilona was alles waar ik op hoopte.
Ik beveel Ilona met liefde aan als business coach die adviseert, meedenkt en van alle markten thuis is. Als je graag met een actieve sidekick werkt moet je bij Ilona zijn. Zij heeft binnen no time helder hoe jij werkt, hoe je bedrijf in elkaar zit en hoe die twee factoren tot JOUW gewenste resultaat leiden.

Josje de Klerk

Mindset en manifestatie coach

Vul het formulier in en maak kans om geselecteerd te worden voor een sessie