Exploressa

Business Strategist & Coaching

Voor ambitieuze en hardwerkende ondernemers die in de ondernemers- of CEO rol willen stappen. Zodat ze meer regie voelen over hun bedrijf en het niet meer als een ‘bedrijfje’ zien. 

Een 4 uur 1-op-1 business coaching sessie waarin we je aanbod en klantreis onder de loep nemen. Zijn deze op elkaar afgestemd? Waar zitten mogelijk ‘gaten’ en waar liggen kansen om meer leads te genereren? 

3 of 6 maanden business coaching voor ondernemers die next level willen gaan. Van ploeteren en uurtje factuurtje naar je business runnen als een CEO. 

De podcast voor dienstverlenende ondernemers die met een succesvol bedrijf impact willen maken zonder te ploeteren. 
 
Een podcast over business, strategie, NLP en life coaching

Wil je een groep gelijkgestemde ondernemers om je heen om te sparren, vraagstukken te bespreken en je netwerk uit te breiden? 

Dan is de CEO Mastermind echt wat voor jou! 

Elke maand een mastermind sessie van 2 uur. Je mag plaatsnemen op de hotseat en een vraagstuk, plan of struggle voorleggen aan de groep. Tussentijds houden we contact via de CEO WhatsApp groep.

In de CEO Mastermind zitten maximaal 8 ondernemers. Jij bent de enige uit jouw vakgebied in de mastermind. Zo weet je zeker dat je in een veilige omgeving je ideeën, plannen en struggles kunt delen. 

E-book ontdek in 5 stappen hoe je in de CEO rol stapt

Ontdek hoe jij in 5 stappen de rol van CEO pakt. Je leert hoe ook jij een bedrijf kunt bouwen dat voor je werkt. Een bedrijf met een continue klantenstroom, planbare omzet en financiële rust. Je krijgt inzicht in welke stappen jij kunt zetten om een stevig strategisch fundament te bouwen en in de rol van CEO te stappen.