Business Strateeg

voor ambitieuze ondernemers

Als strateeg, business coach en accountability partner help ik ambitieuze ondernemers hun bedrijf te runnen als een CEO.

Hi, ik ben Ilona,

Business coach, ideeën machine en global citizen.

Het was mijn droom om een locatie onafhankelijk bedrijf te bouwen. Een bedrijf dat ik mee kan nemen waar ik maar heen wil. De afgelopen jaren werkte ik vanaf plaatsen zoals Jeju in Zuid Korea, Rome in Italië en Shanghai in China.

Ik leef mijn leven namelijk op mijn eigen voorwaarden. Om dat te kunnen doen streef ik naar financiële vrijheid en meerdere inkomensstromen. Ik wil nu van het leven genieten en niet pas als ik met pensioen ga. Dat heeft één grote reden. 

Mijn moeder overleed toen ze begin 50 was. Mijn ouders droomden hun hele leven van hun pensioen. Ze zouden maanden aan een stuk gaan reizen met hun caravan. Mijn moeder heeft haar pensioen nooit bereikt.  

Na mijn moeders overlijden maakte ik een levensveranderend besluit. Ik besloot te gaan leven op mijn voorwaarden. Alle ervaringen en reizen te beleven die ik wilde. Dat gaat natuurlijk niet als je de hardst werkende medewerker van je bedrijf bent. Ik ben dus in de rol van CEO gestapt. Nu leef ik een leven vol geweldige ervaringen terwijl ik mijn bedrijf locatie onafhankelijk run. 

Wat is jouw ondernemersverhaal? Laat het me weten via Instagram.  

ilona

 

ilona coaching

info@exploressa.com

Ben jij klaar om een bedrijf te runnen dat voor je werkt?

business coach for service providers

Mijn visie op het ondernemerschap

Hou je business strategie simpel. 

Het geeft je vrijheid en rust in je hoofd. Zodat je tijd over gaat hebben voor de dingen die er echt toe doen. Een winstgevend bedrijf is namelijk geen doel op zich. Het is een middel om je droomleven te leven. 

Het is mijn missie om te zorgen dat vrouwen nooit meer gevraagd wordt hoe het met hun ‘bedrijfje’ gaat. Ze zijn namelijk financieel vrij. Ze runnen hun bedrijf als een CEO en leven hun lievelingsleven. 

In mijn programma zetten we een stevig bedrijfsfundament neer. Ik leer ik je de ondernemersskills die nodig zijn om een winstgevend bedrijf te bouwen. Zodat ook jij kunt leven op je eigen voorwaarden. 

 

“Stap in de rol van CEO en hou tijd over voor de dingen die er echt toe doen. Tijd met je familie en vrienden, vrijwilligerswerk of onvergetelijke reizen.”
+
CEO van mijn bedrijf
+
Jaar help ik bedrijven groeien​
+
Jaar leef ik als global citizen

Wat feitjes over mij

Aan de tropische foto’s op mijn webiste en Insta feed kun je zien dat ik in paradise woon. Het kleine eilandje Boracay is mijn home away from home. In de slides hieronder kun je nog wat feitjes over mij leren.

I started my first business in primary School
Selling tea tree oil to parents of classmates with head lice. #dirtybusiness isn't it?!
Growing up I dreamed of being an archelogist
or garbage collector. Until I found out it meant dirty hands and creepy crawlies all day everyday. No thanks!
Digital Nomad
My company is 100% location independent. All I need is my laptop, phone, wifi and coffee. Yes, definitely coffee
I'm a bookworm
I love to read business books, self-development books and easy beach reads. To the point that as a young firl I joined the Dutch children's book jury.
I'm a Foodie
I'm a self proclaimed Foodie. I even plan my travels around good food and drinks. #hotelloatheart
Travel lover
At age 17 I studied International Hospitality Management to launch an international career. Since then, I worked in hospitality in the Netherlands, Belgium, Australia and China.
Global Citizen
At one point in my life I moved to 3 different continents in 3 years. From Europe to Oceania and Asia.
Previous
Next
Scroll to Top