Business Strateeg

voor ambitieuze ondernemers

Als strateeg, business coach en accountability partner help ik ambitieuze ondernemers hun bedrijf te runnen als een CEO.

Hi, ik ben Ilona,

Business coach, ideeën machine en global citizen.

Het was mijn droom om een locatie onafhankelijk bedrijf te bouwen. Een bedrijf dat ik mee kan nemen waar ik maar heen wil. De afgelopen jaren werkte ik vanaf plaatsen zoals Jeju in Zuid Korea, Rome in Italië en Shanghai in China.

Ik leef mijn leven namelijk op mijn eigen voorwaarden. Om dat te kunnen doen streef ik naar financiële vrijheid en meerdere inkomensstromen. Ik wil nu van het leven genieten en niet pas als ik met pensioen ga. Dat heeft één grote reden. 

Mijn moeder overleed toen ze begin 50 was. Mijn ouders droomden hun hele leven van hun pensioen. Ze zouden maanden aan een stuk gaan reizen met hun caravan. Mijn moeder heeft haar pensioen nooit bereikt.  

Na mijn moeders overlijden maakte ik een levensveranderend besluit. Ik besloot te gaan leven op mijn voorwaarden. Alle ervaringen en reizen te beleven die ik wilde. Dat gaat natuurlijk niet als je de hardst werkende medewerker van je bedrijf bent. Ik ben dus in de rol van CEO gestapt. Nu leef ik een leven vol geweldige ervaringen terwijl ik mijn bedrijf locatie onafhankelijk run. 

Wat is jouw ondernemersverhaal? Laat het me weten via Instagram.  

ilona

 

Business coach ilona

info@exploressa.com

Ben jij klaar om een bedrijf te runnen dat voor je werkt?

Business coach lifestyle

Mijn visie op het ondernemerschap

Hou je business strategie simpel. 

Het geeft je vrijheid en rust in je hoofd. Zodat je tijd over gaat hebben voor de dingen die er echt toe doen. Een winstgevend bedrijf is namelijk geen doel op zich. Het is een middel om je droomleven te leven. 

Het is mijn missie om te zorgen dat vrouwen nooit meer gevraagd wordt hoe het met hun ‘bedrijfje’ gaat. Ze zijn namelijk financieel vrij. Ze runnen hun bedrijf als een CEO en leven hun lievelingsleven. 

In mijn programma zetten we een stevig bedrijfsfundament neer. Ik leer ik je de ondernemersskills die nodig zijn om een winstgevend bedrijf te bouwen. Zodat ook jij kunt leven op je eigen voorwaarden. 

 

“Stap in de rol van CEO en hou tijd over voor de dingen die er echt toe doen. Tijd met je familie en vrienden, vrijwilligerswerk of onvergetelijke reizen.”
+
CEO van mijn bedrijf
+
Jaar help ik bedrijven groeien​
+
Jaar leef ik als global citizen

Wat feitjes over mij

Aan de tropische foto’s op mijn webiste en Insta feed kun je zien dat ik in paradise woon. Het kleine eilandje Boracay is mijn home away from home. In de slides hieronder kun je nog wat feitjes over mij leren.

In groep 8 startte ik mijn eerste 'bedrijf'
Op school verkocht ik tea tree olie aan ouders van kinderen met hoofdluis.
Digital nomad
Mijn bedrijf is 100% locatie onafhankelijk. Met mijn laptop, wifi en koffie kan ik overal werken. Yep, die koffie is een essential 😉
Boekenwurm
Ik ben gek op lezen. Business boeken, persoonlijke ontwikkelings boeken en boeken om bij weg te dromen op het strand.
Foodie
Gek op lekker eten, koken en uit eten gaan. Hoe kan het ook anders met een hotelschool opleiding 😉
Reiziger
Op mijn 17e wilde ik een internationale carrière dus studeerde ik aan de hogere hotelschool. Sindsdien heb ik in de hospitality gewerkt in Nederland, België, Australië en China.
Global citizen
Op een moment in mijn leven verhuisde ik naar 3 verschillende continenten in één jaar. Van Europa naar Oceanie en naar China.
Previous
Next