Sterk aanbod

In 5 sessies een heldere ideale klant beschrijving en strategisch productaanbod.

Ja, ik wil een sterk aanbod

Herken je dit?

Als je hier bent denk je waarschijnlijk na over een nieuw aanbod. Het zou zomaar kunnen dat je huidige aanbod en ideale klant niet meer zo goed bij je passen. Je weet dat je wat anders wilt. Maar ja, wat ga je doen dan? Ga je een cursus maken, 1:1 sessies doen of juist groepen draaien? 

Het lijkt allemaal zo simpel tot je het voor jezelf gaat doen. Dan komen twijfels om de hoek kijken. Je bent niet alleen hoor. Veel ondernemers twijfelen of ze het wel goed doen. Hebben soms ook last van die stemmetjes in hun hoofd die zeggen “wie ben ik nou om dit aan te bieden.” Of ze hebben andere overtuigingen die ze tegenhouden. Om zelf te ervaren wat voor ze werkt. Zo zei een klant laatst “ik hoorde van die expert dat webinars niet meer werken, dus dat ga ik niet doen.” En laat die expert nou net een funnel queen zijn die geen gebruik maakt van webinars…

En wil je dit? 

Als je geen copy-paste aanbod wilt. Maar echt wilt kijken wat bij jou en jouw bedrijf past dan is Sterk aanbod wat voor jou. In 5 sessies maken we een strategisch aanbod waar je echt blij van wordtVan gratis aanbod tot en met je core en premium product. Of juist een less is more aanpak met één steengoed aanbod

Zo kun je vol vertrouwen focussen op het promoten en verkopen en laat je je niet langer beïnvloeden door wat je concullega’s doen. Je durft te kiezen voor wat echt bij jou past. Een aanbod waar je zelf plezier uit haalt en waarmee je je ideale klant echt helpt.    

Testimonial

Ik heb Ilona om hulp gevraagd omdat ik vastliep in mijn onderneming. Ik wilde graag een andere focus met mijn bedrijf, maar zag door alle bomen het bos niet meer. Ilona stelde de perfecte vragen om tot een heel helder productaanbod te komen. Sterker nog: tijdens de eerste sessie hadden we het aanbod al voor 90% uitgewerkt. In mijn eentje was dat nooit gelukt, laat staan in dat tempo.  Ik weet nu precies hoe mijn productaanbod eruit moet zien en hoe ik het ga lanceren. Ik ben super dankbaar voor Ilona’s hulp en zou haar aan iedereen aanraden die klaar is voor de volgende stap (en wellicht ook een nieuwe focus) maar die nog geen helder fundament heeft staan.

Echt, het is ook mogelijk voor jou!

Als je droomt van een aanbod waarmee je makkelijker leads aantrekt. Dan kan dat ook voor jou. Juist voor jou! Een aanbod waarmee je, als je dat wilt, meer online kunt werken. Zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Lekker knus in je eigen huis, in een gezellig café of een tijdje in het buitenland. Jouw bedrijf, jouw regels. Hoe gaaf is dat!  

In 5 sessies heb je een heldere ideale klant beschrijving en nieuw strategisch productaanbod. Een aanbod waar jij blij van wordt en waar je klant op zit te wachten. Na de de sessies kun je zelf verder bouwen aan de groei van je bedrijf, op weg naar meer mentale en financiële vrijheid.

Als ambitieuze ondernemer weet je als geen ander dat een succesvol bedrijf een middel is en niet het doel. Je bedrijf is het middel om je lievelingsleven te leven. Toch vraag je je af hoe jij een systeem creëert waarmee je iedere maand consistent klanten aantrekt en omzet genereert. Wie weet zelfs een deel als passief inkomen. Zodat je nog meer vrijheid ervaart en je de vrijheid ook kan pakken zonder je schuldig te voelen. 

 

Het resultaat van de 5 sessies

Je hebt je ideale klant beschrijving aangescherpt en een ijzersterk aanbod. Je weet precies hoe je kunt inspelen op de mentale klantreis en hebt geanalyseerd of je productaanbod ook echt aansluit bij de pijnen en verlangens van je ideale klant. We hebben gekeken waar mogelijk ‘gaten’ zitten en waar kansen liggen om meer leads te genereren. 

Kortom, in de sessies hebben we met volle focus gespard over het aanscherpen van je ideale klantbeschrijving, een andere invulling van je aanbod, mogelijk nieuwe verdienmodellen. Onder ‘praktisch’ op deze pagina kun je zien wat we exact in elke sessie gaan doen.  

Is het iets voor jou?

Het is voor jou als:

Het resultaat:

Praktisch

Sterk aanbod

In 5 sessies een strategisch productaanbod

De investering voor Sterk aanbod is 1297 euro ex. BTW. 

Testimonial

Business coach lifestyle

Hi, ik ben Ilona

Business coach | business strateeg | marketeer | NLP coach 

Ik help ambitieuze coaches en experts om een bedrijf te bouwen dat voor ze werkt. Zowel starters als ervaren ondernemers komen bij mij voor een heldere strategie, een sterk aanbod, meer focus en structuur in hun bedrijf.

Zelf ben ik ook ondernemer dus herken ik de struggles waar je doorheen gaat echt. Ook ik had in het begin moeite om alle ballen in de lucht te houden en niet overweldigd te raken. 

Tot ik het genoeg vond en besloot mijn bedrijf te herstructureren volgens de principes en strategieën die ik leerde vanuit m’n studies MSc bedrijfskunde: strategie en organisatie en Hotel Management. 
 

Ik geloof dat je je bedrijf zo kunt structureren dat het bij jouw lievelingsleven past. Zodat je nu al tijd hebt voor toffe ervaringen en niet hoeft te wachten tot ‘later.’ Mijn hele verhaal lees je hier

In 2017 startte ik als ondernemer. Als business consultant & marketeer hielp ik ZZP’ers en MKB in Nederland en China. Sinds 2020 ben ik business coach.